Fetajuustusarved
Pärmi-muretaigen:
7 1/2 dl jahu (panen pisut rohkem)
200 gr võid
35 gr pärmi
1/2 tl soola
2 1/2 dl piima
1/2 tl suhkrut
Mõõda jahu kaussi, tükelda selle peale või ning haki noaga purutaoliseks massiks. Hõõru pärm suhkruga vedelaks, lisa leige piim ja maitseks soola. Kalla jahu-võisegu hulka ning sega ühtlaseks taignaks.
(võib teha õli-marg segu ja veega ning kasutada nt pitsapõhjaks)
Jaga taigen kolmeks osaks ja rulli igaüks neist 30cm läbimõõduga ringiks. Lõika ringid 8ks sektoriks. Peenesta 250 gr fetajuustu ning sega 2 sl värske (või 1/2 tl kuivatatud) basiilikuga.
Pane igale taignatükile teelusikatäis juustusegu ja keera laiemast otsast rulli. Tõsta pannile, lase 15-20 minutit kerkida ning määri munaga.
Küpseta 225kraadi juures 12-15 minutit.
0 Comments:
Postita kommentaar
<< Home