esmaspäev, detsember 05, 2005

Couscous

Miski tuletas mulle meelde, et ma pole ammu kuskusi teinud. Kartulit ma süüa ei saa, seega jääb riis, makaronid, tatar ja kuskus. Lisaks veel baklazaanid jmt. Kui perele süüa teen, siis tavaliselt söön liha, kastet ja leiba, sest endale eraldi keeta ei viitsi. Kuskusi teen ma aga nüüd hoopis nii, et panen sobiva koguse kuskusi toidutermosesse ja valan keeva vee peale. Kaan kinni ja nii ta seal ise haudub. Ise olen väga rahul. Maitsev soe söök ilma keetmata ja potti määrimata:) Vaheldus kah võileibadele, sest vahel teen külma salatit kuskusi, tomati, kurgi ja kodujuustuga. Toidutermosega olen ka väga rahul. Sai ta muretsetud Kaarupi pärast. Muidu kogu aeg reisil olles mõtle, mida ta süüa saab ja mida võõras toit sisaldab. Nüüd pole muret - puder termosesse ja soe söök alati võtta.
Be Creative in January!